2015 - CNC Keller 2020

CNC KELLER Wuppertal - magyarországi vezérképviselet
2004 - 2020
Tartalomhoz ugrás

Számítástechnika és Oktatás Konferencia - SzámOkt Arad, 2015. október 8-tól 10-ig


A SzámOkt először 1990-ben került megszervezésre. Eredetileg a számítástechnika az oktatásban témakört fogta át, azonban idővel, a bővülő tematika és érdeklődés miatt, az informatika területén dolgozó magyar kutatók/fejlesztők fórumává nőtte ki magát. Célja az erdélyi magyar számítástechnikusok - középiskolai és egyetemi tanárok, rendszergazdák, egyetemi hallgatók, vállalkozók, felhasználók - számára találkozási lehetőséget biztosítani egy olyan rendezvényen, melynek keretében beszámolhatnak legújabb tapasztalataikról az oktatás, kutatás terén.

A konferencia kevésbé szakosított, célja nem az, hogy egy bizonyos szűk területen dolgozó kutatók munkáját csoportosítsa, hanem az, hogy egy átfogóbb képet nyújtson a magyar kutatók munkásságáról és eredményeikről. Ezért a SzámOkt konferencia nem a számítástechnikával foglalkozó rendezvények egyike, hanem az informatika területén dolgozó magyar kutatók/fejlesztők fóruma.

A rendezvény néhány éve az Energetika-Elektrotechnika Szakosztállyal közös szervezésben ad lehetőséget bel- és külföldi szakembereknek ismeret- és tapasztalatcserére, cégbemutatókra, termékismertetőkre, kapcsolatteremtésre.

A rendezvény keretében elhangzó tudományos előadások kivonatai a konferencia kötetekben látnak napvilágot.

http://szamokt.emt.ro/


Információ a BME Gyártástudomány és -technológiai Tanszék honlapján:

https://www.facebook.com/manufinfo?ref=hl



Dr. Gyurika István adjunktus (BMGE Budapest) előadást tart az aradi konferencián

Vissza a tartalomhoz